Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین امامی روز سه‌شنبه در حاشیه نشست برنامه ریزی و هماهنگی مدیریت بحران بافق در گفت و گو با ایرنا افزود: مردم این شهرستان می توانند برای جبران خسارت بارندگی روز ۱۶ آذرماه گذشته و زیان ناشی از سیلاب به مدیریت بحران فرمانداری بافق مراجعه کنند.

وی از آسیب دیدگان سیل اخیر مناطق شهری و روستایی بافق خواست از طریق بنیاد مسکن پیگیر تسهیلات کم بهره برای جبران خسارت منازل یا محل های کسب و کار  خود باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد، بدون ذکر درصد سود بانکی و مدت بازپرداخت تصریح کرد: پرداخت وام به آسیب دیدگان سیل ماه گذشته پس از ارزیابی و تایید بنیاد مسکن قابل پرداخت است ضمن این که بخشی از خسارت‌های وارده از طریق بیمه جبران می‌شود.

امامی بر ضرورت آمادگی شهروندان برای مقابله با هرگونه خطرهای احتمالی در ماه های آینده تاکید کرد و یادآور شد: با توجه به بارندگی‌های پیش رو مقرر شد ،برای رفع برخی از آبگرفتگی‌ها در معابر عمومی شهری و روستایی از کیسه‌های شن استفاده شود.

همچنین سید مهدی طلایی مقدم فرماندار بافق در این نشست بر ضرورت مقاوم سازی، مرمت و جبران خسارت منازل مسکونی تاکید کرد و گفت: طرح‌های شهرداری برای مقابله با خسارت بارندگی باید تداوم یابد و کمیته امداد نیز برای مرمت و بازسازی منازل مورد نیاز مددجویان اقدام کند.

 زیان ناشی از جاری شدن سیلاب اخیر به زیرساخت های شهرستان بافق ۷۵ میلیارد ریال اعلام شد و  میزان بارندگی‌های پاییز امسال منطقه ۲۵۰.۹  میلیمتر گزارش شد که سال گذشته در این فصل میزان بارش‌ها ۸۰.۱ میلیمتر بود.

بیشترین میزان بارندگی پاییز امسال  با ۹۵.۶ میلیمتر در روستا باجگان سبزدشت و کمترین آن با ۳۵.۲ میلیمتر مربوط به شهر بافق است.

با توجه به شدت و مدت زمان ریزش باران ماه های آبان و آذر ۹۹ سیلاب در منطقه جاری و تعدادی از بندهای خاکی آبگیری شد و به برخی منازل مسکونی و محل های نگهداری احشام شهرستان خسارت هایی وارد شد که میزان خسارت وارد به هر واحد در دست بررسی است.

بافق، یک بخش مرکزی، سه دهستان ( مبارکه، کوشک و سبزدشت) ، ۲۸ شورای اسلامی روستایی و ۲۲ دهیاری مصوب و ۱۰۰ پارچه روستا و آبادی دارد و مرکز این شهرستان ۵۰ هزار نفری در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق  شهر یزد قرار دارد. 

همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد ۲۵ آدرماه ۹۹ در گفت و گو با ایرنا در ابرکوه اعلام کرد که  بر اساس برآوردهای اولیه میزان خسارات ناشی از سیلاب هفته گذشته در برخی از مناطق استان بیش از هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.

 امامی اظهار کرد که  از این میزان خسارت بیش از نیمی از آن مربوط به حوزه های کشاورزی و دامداری است که بخش عمده آن مربوط به شهرستان های ابرکوه ، تفت و خاتم است .

به گفته وی خسارت سیل مربوط به  بخش های کشاورزی ، مسکن ، راه های روستایی، جاده های بین مزارع ، زیرساخت های صنعت آب ، برق ، قنات  و تاسیسات شهری و روستایی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد از پیش بینی ترسالی از سوی سازمان هواشناسی برای یزد خبرداد و اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی های هواشناسی، تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۰ چندین مرحله بارش برف  و باران  در استان دور از انتظار نیست.

در استان یزد به دلیل فقر پوشش گیاهی و وجود عرصه های بیابانی و برخی فعالیت های معدنی و دخالت انسان در طبیعت بر اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب و روان آب خسارت هایی به تاسیسات زیربنایی وارد می‌شود .

در سال های اخیر با تمهیدات اتخاذ شده از سوی مدیریت بحران استانداری یزد و همکاری سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در ۱۰ شهرستان استان میزان خسارت ناشی از سیل در مقابسه با سال‌های گذشته به طرز چشمگیری کاهش یافته است و این اقدام در تقویت مهار سیلاب و منابع آب های زیرزمینی استان نقش موثری دارد. 

میزان بارش سالانه در استان یزد ۱۱۰ میلیمتر و میزان تبخیر آن حدود چهار هزار میلیمتر است.

برچسب‌ها تسهیلات ارزان قیمت مدیریت بحران بافق سیل مسکن خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات ارزان قیمت مدیریت بحران بافق سیل مسکن خسارت مالی تسهیلات ارزان قیمت مدیریت بحران بافق سیل مسکن خسارت مالی اخبار کنکور مدیریت بحران استانداری یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در اثر بارندگی شدید شبانه روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در استان در سیل گرفتار شدند که ۲۱۹ روستا از این تعداد مربوط به شهرستان خوسف است.

او افزود: در اثر سیلاب شبانه روز گذشته در بسیاری از نقاط استان، حاشیه راه‌های مواصلاتی شسته شده و بسیاری از مسیر‌ها از جمله سرچاه عماری به سمت صمدآباد مسدود است.

آخوندی بیان کرد: همچنین در اثر سیلاب به زیرساخت‌ها، قنوات، باغات، راه‌های روستایی و معابر شهری خسارت وارد شده است که گروه‌های ارزیاب و امدادرسان از مدیریت بحران، هلال احمر و جهاد کشاورزی به مناطقی که مسیر‌های آنها بازگشایی شده است اعزام شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعاً تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارت‌ها و گزارش آن اعزام می‌شوند.

او ادامه داد: بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته با حدود ۶۰ میلیمتر مربوط به بیشه شهرستان خوسف بوده است.

آخوندی عنوان کرد: هم اکنون عملیات امدادرسانی به مناطق سیل زده با همکاری تمامی گروه‌های استان آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین آلات سنگین کمک گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه