Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مرادیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه بررسی میزان خسارت ها از سوی کارشناسان شهرداری ، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، دهیاری‌ها و راهداری شهرستان هنور ادامه دارد، افزود: در اولین فرصت میزان دقیق خسارت‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود. 

وی ادامه داد: عمده زیان بارندگی و روان‌آب‌ها  مربوط به تاسیسات آبرسانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاده‌های دسترسی روستایی ، منابع آب شرب، تخریب پوشش گیاهی و بخش زیادی از زمین‌های کشاورزی در پنج دهستان بخش مرکزی به خصوص میانکوه است.

در حالیکه متوسط بارندگی سالانه یزد ۱۱۰ میلیمتر است  در بارندگی روز ۱۶ آذر ماه جاری ۶۶ میلیمتر در تنگچنار مهریز و  ۵۵ میلیمتر باران در ابرکوه ثبت شد.

همچنین بخشدار مرکزی مهریز ۱۶ آذرماه جاری به ایرنا گفته بود: بر اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب در ۳۰ روستای دهستان‌های میانکوه، ارنان و تنگچنار این بخش به برخی زیرساخت‌ها به خصوص راه‌ها، معابر و قنات های منطقه خسارت هایی وارد شد.

مهدی دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه میزان خسارت از سوی کارشناسان در حال بررسی است ادامه داد: در اسرع وقت خسارت‌های وارد به مردم و کشاورزان منطقه اعلام می‌شود و اعضای ستاد مدیریت بحران با همراهی مردم به خصوص دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستایی در خدمت مردم هستند.

همچنین رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهریز گفت: در جریان بارندگی‌های هفته گذشته در این شهرستان ۸۰ درصد ۱۱ بندخاکی واقع در دهستان های میانکوه، ارنان، بهادران، تنگنچار و خورمیزات بخش مرکزی به ظرفیت ۸۰۰ هزار مترمکعب آبگیری شد .

سید علی باقری ۲۶ آذرماه جاری در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه اّبگیری مناسب بندهای خاکی نقش مهمی در تغذیه آب سفره های زیرزمینی و تامین آب مورد نیاز کشاورزان در سال زراعی جاری دارد، افزود: ۲۴ طرح آبخیزداری شامل بندهای خاکی، سنگ و سیمانی و دیوارهای متعدد ساحلی وجود دارد ..       

همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد ۲۶ آذرماه جاری به ایرنا گفته بود: بر اساس برآوردهای اولیه میزان خسارت ناشی از سیلاب هفته گذشته در برخی از مناطق استان بیش از هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است.

محمدحسین امامی  افزود: از این میزان خسارت بیش از نیمی از آن مربوط به حوزه کشاورزی و دامداری بوده که بخش عمده آن مربوط به شهرستان های ابرکوه ، تفت و خاتم است .

در استان یزد به دلیل فقر پوشش گیاهی و وجود عرصه های بیابانی و برخی فعالیت های معدنی و دخالت انسان در طبیعت بر اثر بارندگی روان آب جاری و خسارت هایی به تاسیسات زیربنایی وارد می شود .

در سال های اخیر با تمهیدات اتخاذ شده از سوی مدیریت بحران استانداری یزد و همکاری سازمان ها و نهادهای مرتبط در ۱۰ شهرستان استان میزان خسارت ناشی از سیل در مقابسه با سال های گذشته به طرز چشمگیری کاهش یافته است و این اقدام در تقویت مهار سیلاب و منابع آب های زیرزمینی استان نقش موثری دارد. 

مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مهریز بارندگی یزد سیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهریز بارندگی یزد سیل مهریز بارندگی یزد سیل اخبار کنکور میزان خسارت خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور گفت: هنگام برداشت محصول گندم با جبهه بارندگی مواجه شدیم که با اطلاع‌رسانی هواشناسی، نشست‌های بحران با همکاری استانداری برگزار و تمهیدات لازم در این خصوص اندیشیده شد.   وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ درصد محصول گندم از مزارع خوزستان برداشت، ۸۶۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خوزستان خریداری و در ۳۱ سیلو، ۱۲ کارخانه و ۷۱ مرکز خرید روباز نگهداری می‌شوند، افزود: ۵۸ هزار تن گندم در فضای باز نگهداری می‌شد که در صورت بارندگی دچار مشکل می‌شدند و خسارت زیادی می‌دیدند.   نبی پور ادامه داد: گندم‌هایی که در فضای باز نگهداری می‌شد با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی مراکز روباز با کاورکشی پوشانده و به طور کامل محافظت شد، از این رو در بارش‌های اخیر هیچگونه خسارتی ندیدند.   رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به انتقال بیش از ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف، اضافه کرد: فقط ۷ درصد گندم‌های موجود در فضای باز مورد مراقبت قرار گرفت که عملیات تخلیه و انتقال آنها به سیلوها، فضا‌های استاندارد و کارخانجات آرد در دشت آزادگان، حمیدیه، هویزه و اهواز در حال انجام است.   وی با بیان اینکه بیشترین میزان بارندگی روز‌های اخیر در دزفول، اندیمشک و شوش ثبت شده است، گفت: نگرانی‌هایی در خصوص خسارت به مزارع برداشت نشده شهر‌های دزفول، شوش، اندیمشک، مسجدسلیمان، ایذه و دزپارت وجود دارد که در حال رصد و پایش مزارع این شهر‌ها هستیم.   مجید نبی پور با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مزارع گندم در نقاط مختلف پس از پایش و بررسی کارشناسی اعلام خواهد شد، افزود: هر کشت با بیمه محصولات همراه است که خسارت‌ها به بانک کشاورزی اعلام خواهد شد تا حق کشاورزان ضایع نشود.   وی در خصوص بسته‌های حمایتی در صورت تداوم بارندگی، می‌گوید: امروز نشستی در این خصوص برگزار و تمهیدات لازم برای حمایت از بهره‌برداران اندیشیده خواهد شد.      

دیگر خبرها

  • بارندگی‌های بی سابقه در استان یزد
  • بارندگی‌های استان در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است 
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • تلف شدن ۳۰ راس گوسفنددر پی بارش‌های سیل آسا در خوزستان
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود