Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری بافق گفت: بر اثر بارندگی‌های ۴۸ ساعت گذشته و نیز جاری شدن سیلاب در برخی مناطق شهرستان میزان خسارت وارده به تعدادی از زیرساخت حوزه‌ های راهداری و کشاورزی چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شد.

حسن تفکری روز سه شنبه افزود: ۲ میلیارد ریال خسارت وارده مربوط به راه‌های خاکی روستایی ،یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به قنات‌ روستاهای کوهستانی و یک میلیارد ریال زیان وارده مربوط به مسیرهای دسترسی بین مزارع  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به هشدارهای کارشناسان اداره کل هواشناسی استان یزد مبنی بر بارندگی ،وقوع سیل و  احتمال آبگرفتگی معابر عمومی شهری و روستایی، تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان برای پیشگیری از بروز حوادث احتمالی در آماده باش کامل بودند.

دبیرستاد مدیریت بحران فرمانداری بافق ادامه داد: در نخستین ساعت وقوع سیل و جاری شدن روان آب ها، تمامی امکانات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به منظور جلوگیری از بسته شدن مسیرهای روستایی به مناطق هدف اعزام شد.

این مسوول اضافه کرد: با هوشیاری و آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری، مشکل آب گرفتگی در خیابان‌های نوساز گزارش نشد، و با توجه به وضعیت جغرافیایی شهر بافق برخی معابر و محله ها خصوصا قدیمی، کمی دچار آب‌گرفتگی شد که کار کارشناسی برای رفع نواقص انجام شد و موضوع در حال اجراست.

به گفته تفکری در برخی خیابان‌های قدیمی شهر بافق مانند آیت الله شیخ محمدتقی بافقی و مسجد جامع به علت هم سطح نبودن و نبود امکان اصلاح شیب بندی معمول برای خروج ثقلی آب، مشکلاتی بروز کرد اما با تمهیدات اندیشیده شده و با وجود بارندگی ها در روز ۱۶ آذر، اوضاع به خوبی کنترل شد.

وی بارندگی‌های پاییزی را سودمند و مایه امیدواری کشاورزان و دامداران و تقویت منابع آب های زیرزمینی منطقه دانست و با اشاره به بارندگی‌های ماه گذشته خاطرنشان کرد: سیل آبان سال ۹۹،  ۹۹۰ میلیون ریال خسارت به راه‌های روستایی بافق وارد کرد.

دبیر ستاد مدیریت بحران فرمانداری بافق تصریح کرد: روستاهای کوشک - سبزدشت، راه های روستایی اطراف بافق - قطرم - شادکام و جاده کوهستانی برکوییه - بشکان از جمله مسیرهای خسارت دیده سیل آبان ماه است  که عملیات ترمیم و رفع خرابی آن با تلاش راهداران شهرستان انجام شد.

میزان بارندگی فصل پاییز سال آبی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ شهرستان بافق ۲۵۰ میلیمتر گزارش شد، در حالی میزان بارندگی در مدت مشابه سال گذشته ۸۰ میلیمتر بود و گفته شد، بیشترین میزان بارندگی مربوط به روستای کوهستانی باجگان و کمترین آن مربوط به شهر بافق است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

همچنین سید عباس مسرحسینی کارشناس اداره کل هواشناسی یزد دیروز( دوشنبه ) به ایرنا گفته بود: در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی با ۶۶ میلیمتر در ایستگاه باران سنجی روستای کرخنگان شهرستان خاتم به ثبت رسید و د راین مدت در روستاهای تنگچنار مهریز، چنارناز خاتم و نیر تفت به ترتیب ۶۲، ۵۸ و ۵۳ میلیمتر بارندگی گزارش شد.

همچنین محمدحسین امامی  مدیرکل مرکز مدیریت بحران استانداری یزد امروز به ایرنا گفته بود: بر اساس برآوردهای اولیه، سیلاب ناشی از بارندگی‌های اخیر در برخی مناطق استان حدود هزار میلیارد ریال خسارت بر جا  گذاشت.

وی افزود: بیشتر خسارت  مربوط به  حوزه کشاورزی، مسکن ، راه ارتباطی روستایی و جاده بین مزارع ، زیر ساخت ها آبرسانی ، برق ، قنا ت و تاسیسات شهری و روستایی است .

در استان یزد به دلیل فقر پوشش گیاهی و وجود عرصه های بیابانی و برخی فعالیت های معدنی و دخالت انسان در طبیعت بر اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب و روان آب خسارت هایی به تاسیسات زیربنایی وارد می‌شود .

در سال های اخیر با تمهیدات اتخاذ شده از سوی مدیریت بحران استانداری یزد و همکاری سازمان‌ها و نهادهای مرتبط در ۱۰ شهرستان استان میزان خسارت ناشی از سیل در مقابسه با سال‌های گذشته به طرز چشمگیری کاهش یافته است و این اقدام در تقویت مهار سیلاب و منابع آب های زیرزمینی استان نقش موثری دارد.

میزان بارش سالانه در استان یزد ۶۵ میلیمتر و میزان تبخیر آن حدود چهار هزار میلیمتر است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: میزان بارندگی میلیارد ریال مدیریت بحران بارندگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر کل امورعشایر استان با اشاره به کوچ زودهنگام عشایر به استان گفت: بر اثر بارندگی‌های اخیر عشایری که تازه وارد استان شده بودند دچار مشکلات معیشتی شدند.
محمودی ابا اشاره به اینکه این عشایر در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و لردگان  هستند افزود: پیگیری های  لازم برای جبران خسارت وارد شده به این عشایر در حال انجام است.
وی گفت: زمان تقویم کوچ  عشایر به استان با توجه به هماهنگی‌ها انجام شده و مناسب بودن وضعیت چرای دام در خوزستان ۲۵ اردیبهشت است و عشایر از کوچ زودتر از موعد پرهیز کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی خسارت

دیگر خبرها

  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • اختتامیه مسابقات هفت سنگ بانوان شهرستان بافق
  • ۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • دزفول را هم آب برد + عکس
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک
  • شهرستان جم ‌رکورددار بارش‌های استان بوشهر شد
  • ثبت ۳۷ میلیمتر بارندگی در لرستان