Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد در سال آبی ۹۹- ۹۸ گیلان با یک هزار و ۲۵۶ میلی‌متر بارندگی پر بارش‌ترین و یزد با ۱۱۰ میلی‌متر بارندگی، کم‌بارش‌ترین استان‌های کشور بوده‌اند.

به‌گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، بر اساس آمار دفتر مطالعات پایه شرکت مدیریت منابع آب ایران، سال آبی ۹۹-۹۸ در حالی به پایان رسید که امسال با متوسط میزان ۳۱۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلی‌متر بارندگی، ‌جزو پربارش‌ترین سال‌ها در ۵۰ سال گذشته بوده، اما با این وجود این رقم در مقایسه با سال آبی قبل از آن با میزان بارش ۳۴۲ میلی‌متر حدود ۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
بیشترین میزان بارندگی تجمعی از ابتدای سال آبی تا ۳۱ شهریورماه سال‌جاری (پایان سال آبی ۹۹-۹۸) را استان گیلان با ۱۲۵۶.۶ میلی‌متر بارش به خود اختصاص داده که نسبت به سال آبی گذشته یک درصد افزایش داشته است.

استان یزد نیز با ۱۱۰ میلی‌متر بارش، کمترین میزان بارندگی در بین استان‌های کشور را دارد که نسبت به سال آبی گذشته ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
استان سیستان و بلوچستان با ۲۰۲.۱ میلی‌متر بارندگی، بیشترین اختلاف را با ۶۲ درصد افزایش نسبت به مقدار بارش سال آبی گذشته دارد، این در حالی است که این استان طی سال آبی (۹۸-۹۷) با ۱۲۵ میلی‌متر بارندگی جزو استان‌های کم بارش‌ کشور بود.
بیشترین میزان کاهش بارش نسبت به سال گذشته در بین استان‌های کشور به ایلام با ۵۱۲.۳ میلی‌متر بارندگی اختصاص دارد که بیانگر کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در این استان است.
مقایسه درصد اختلاف سال آبی جاری با متوسط درازمدت بین استان‌های کشور نشان‌ می‌دهد چهارمحال و بختیاری با هفت درصد، اردبیل پنج درصد و خوزستان با سه درصد نسبت به متوسط بلندمدت (۵۱ ساله)، بیشترین میزان کاهش در بارش‌ها را داشته‌اند.
همچنین در همین بازه زمانی، بیشترین میزان افزایش بارش‌ها را استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان هر کدام با ۹۳ درصد، هرمزگان با ۱۱۴ درصد نسبت به متوسط بلندمدت (۵۱ ساله)، به خود اختصاص داده‌اند.

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میلی متر بارندگی استان های کشور بیشترین میزان سال آبی ۹۹ بارش ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد

بهروز مرادپور اظهار کرد: با ثبت میزان بارندگی روزهای اخیر، میانگین بارش استان در سال زراعی جاری به ۴۹۷.۳ میلی متر می رسد.

وی افزود: میزان بارندگی در خرم آباد ۷۴.۸، بروجرد ۲۷.۳، کوهدشت ۸۶.۵، الیگودرز ۳۶.۱، پلدختر ۷۴، دورود ۳۸، الشتر ۵۹.۷ و نورآباد ۴۹.۷ میلیمتر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی لرستان گفت: همچنین میزان بارندگی در ازنا ۳۷.۶، ایمان آباد ۵۸، سپیددشت ۶۷.۷، ریمله ۸۶.۱ و شول آباد ۷۲.۳ و سراب دوره ۷۳.۸ میلیمتر ثبت شد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی ، سامانه جدید بارشی روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه وارد کشور می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • شوط پربارش‌ترین شهر آذربایجان‌غربی در ۲۴ ساعت گذشته بود
  • ۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد
  • ۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه/ روانسر با ۱۰۰ میلی متر رکورددار است
  • بارش ۴۸ میلی متری باران برای کرمانشاه
  • سامانه بارشی اخیر میانگین ۴۸ میلی مترباران در استان کرمانشاه  برجای گذاشت
  • بیدروبه، دزفولو حسینیه پربارش‌ترین تقاط خوزستان
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان
  • ثبت بارندگی در ۱۱ نقطه خوزستان
  • جزئیات بارندگی‌ها در لرستان/ ثبت بیشترین بارش‌ها در رومشکان
  • صفی آباد دزفول و حسینیه اندیمشک پربارش‌ترین نقاط خوزستان