Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@02:04:43 GMT

20 روز گرد و خاک در یزد، 40 میلیمتر بارندگی در شمال!

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۰۶۵۲۵۷

20 روز گرد و خاک در یزد، 40 میلیمتر بارندگی در شمال!

در این مدت برخی استانها از جمله آذربایجان غربی و گیلان تا 40 میلیمتر بارندگی داشت این استان ها به طور متوسط شاهد 2میلیمتر بارندگی بود.
اما سهم مرکز و جنوب ایران عمدتا باد و خاک یا همان گرد و خاک بود که امسال بیش از سالهای قبل بر زمین نشست که بیانگر تداوم پدیده خشکسالی، فرو نشست زمین و فرسایش خاک در این بخش از کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر پایه اعلام مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران از مهر 1396 (آغاز سال آبی ) تا 18 خرداد ماه 97 میزان بارندگی در سیستان و بلوچستان 28.6 ، کرمان 45 ، هرمزگان 57.6 و یزد 63.9 میلیمتر بود در حالیکه این میزان تا پایان ماه اردیبهشت در مناطق یادشده به ترتیب 9دهم ، 2.5 ، 3.4 و 1.7 میلیمتر بود.
البته در این دوره زمانی، میزان بارندگی در گیلان 21 برابر کمترین میزان بارندگی در سیستان و بلوچستان است.
در عین حال در استان کرمانشاه هنوز در برخی مناطق زلزله زده آن بازسازی ادامه دارد میزان بارندگی به 517 میلیمتر رسید.
میزان بارندگی امسال در یزد نسبت به مدت مشابه سال قبل که 82.5 میلیمتر بود، 22.6 میلیمتر و نسبت به بلندمت 33.5 درصد کاهش دارد،که این موضوع بدان معناست که خشکسالی و کم آبی در یزد همچنان تداوم دارد.
در این مدت کمترین کاهش بارندگی ها نسبت به سال قبل مربوط به هرمزگان با منفی 74 درصد و بیشترین افزایش بارندگی متعلق به آذربایجان غربی با 46.2 میلیمتر است.
ضمن آنکه تفاوت میزان بارندگی در سیستان و بلوچستان نسبت به بلند مدت منفی 71.8 درصد بود و بیشترین افزایش نسبت به این مدت زمانی برای آذربایجان غربی به 27.3 درصد گزارش شد.
میانگین بارندگی کشور هم از مهرماه 96 تا 18 خرداد ماه جاری 161.4 میلیمتر گزارش شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل که 207.5 میلیمتر بود، 22.2 درصد و نسبت به دوره بلندمدت هم که 219.3 میلیمتر بود، 26.4 درصد کاهش دارد.
مشکل اصلی کاهش بارندگی ها این است که بر پایه اعلام شرکت مدیریت منابع آب کشور ، با وجود بارندگی های امسال و بویژه اردیبهشت ماه ، افت 45 درصدی بارش ها به منفی 27 درصد برسد با این حال 22 استان کشور همچنان بارندگی های منفی را نسبت به سال قبل تجربه کنند.
در این میان یزد که در چند ماه اخیر بویژه خرداد ماه با افت شدید فشار آب شرب ( به دلیل کاهش مخازن آب انتقالی ازکوهرنگ) با مشکل مواجه شد، هر روز با چالش های تازه ای مواجه شود و مردم استان طعم شیرین معنویت رمضان را با آبهای کم کیفیت به تلخی بگذرانند.
1968/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 خشکسالی زمین سیستان و بلوچستان گرد و خاک یزد روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۵۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت

احمد اسدی گفت: میزان خاموشی سالانه در استان برای سال ۱۴۰۲ نیز رقم ۸۶ دقیقه ثبت شده، اما امسال هدف گذاری این شرکت، رقم ۷۹ دقیقه در سال تعیین شده است.

وی بیان کرد: در این راستا تلاش می شود گروه های خط گرم فرمان از نزدیک توسعه یابند و گروههای خط گرم راه دور شهرستانها فعال تر عمل کنند تا بتوان با ادامه این روند چشم انداز شرکت توزیع نیروی برق استان مبنی بر رسیدن به عدد ۷۰ دقیقه در پایان سال ۱۴۰۴ را محقق کرد.

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در تابستان ۱۴۰۲ با انجام برنامه های کنترل و مدیریت بار، اوج مصرف و پیک بار استان به میزان هزار و ۵۴۰ مگاوات ثبت شد، این در حالی بود که نیاز مصرف مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان حدود هزار و ۷۰۰ مگاوات پیش بینی شده بود.

وی بیان کرد: با توجه به گرمای هوا در تابستان پارسال ۱۳ روز عبور از محدوده پیک بار اتفاق افتاد و ۲۷ روز نیز مصرف در محدوده اوج بار واقع شد.

اسدی با تاکید بر آمادگی مدیریتهای برق شهرستانها برای کنترل پیک بار تابستان سال ۱۴۰۳ گفت: پستهای فوق توزیع دارای بارگذاری بالای ۷۰ درصد (پربار) مشخص شده و لازم است به منظور کاهش بار پستهای فوق توزیع مذکور برنامه ریزی لازم برای جابجایی بار بر روی پست فوق توزیع مجاور انجام گیرد.

وی در خصوص عملکرد بهره برداری از نقاط تحت اتوماسیون شبکه توزیع برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: مجموع فرامین موفق صادر شده در سال گذشته ۲۴ هزار و ۱۷ مورد بود که از این تعداد ۱۴ هزار و ۵۶۵ مورد در زمان پیک بار قرار داشت.

اولویت شرکت توزیع برق خراسان رضوی برای مدیریت بار

معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: بررسی مشکلات شبکه فشار متوسط، اجرای طرحهای سرمایه ای گذر از پیک بار، کنترل بار پستهای توزیع عمومی و فیدرهای فشار ضعیف، پیگیری رفع نواقص احتمالی نقاط اتوماسیون شبکه، لزوم مکاتبه با مشترکین حساس و مهم برای پیش بینی نصب مولد اضطراری از اولویتهای این معاونت برای مدیریت بار امسال دانست.

وی شناسایی عیوب شبکه و بررسی افزایش علل خاموشی و عملکرد «فیدرهای» ۲۰ کیلوولت به صورت ریشه ای و برنامه ریزی به منظور سرویس خطوط با اولویت فیدرهای پرعارضه، شناسایی کانونهای خطر و مناطق آسیب پذیر شبکه، اصلاح و بازسازی هدفمند تاسیسات را از موضوعاتی برشمرد که باید برای افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه های توزیع رعایت شود.

اسدی اظهار کرد: رعایت مواردی از جمله بهسازی شبکه و تجهیزات فرسوده به منظور پایداری شبکه با استفاده از ظرفیت اعتبارات طرح بهارستان، پیگیری تعمیر و بازسازی تجهیزات آسیب دیده و برگشت آنها به شبکه (لجستیک معکوس)، مدیریت بر اعمال خاموشی های با برنامه ضروری است.

وی در حوزه نصب سامانه های خورشیدی پشت بامی اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به عنوان نخستین استان در کشور با بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ تقاضا در ۲۹ شهرستان، کار نصب سامانه های خورشیدی را آغاز کرد و تاکنون هزار و ۱۷۷ سامانه در شهرستانهای مختلف نصب کرده است.

شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک بود که از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • ۱۱۲ میلی متر بارندگی در رومشکان لرستان ثبت شد
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • دزفول را هم آب برد + عکس
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک
  • ثبت ۳۷ میلیمتر بارندگی در لرستان
  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول