Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@05:27:30 GMT

میزان بارندگی مرکز تامین آب یزد کمتر از 50 درصد است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۹۷۶۵۳

میزان بارندگی مرکز تامین آب یزد کمتر از 50 درصد است

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شرکت آبفا یزد، علی اسلامی در جمع کارکنان این مجموعه افزود: خط مشی اصلی ، آبرسانی مؤثر و خدمات قابل قبول برای شهروندان است.
وی افزود: در سال جاری به دلیل محدودیت منابع تامین آب ، کار سخت تر خواهد بود، اگر نتوانیم این مشکل را مدیریت کنیم تمام زحمات گذشته از بین خواهد رفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسلامی با اشاره به کسب رتبه نخست یزد توسط شرکت آبفا استان در ارزیابی عملکرد سال95 اظهار کرد: این موفقیت بزرگی و نشان دهنده جایگاه خدمت است که توانستیم در بین 35 شرکت کشوری ، مقام نخست را کسب کنیم .
این مسئول ادامه داد: در این شرکت که بیش از 200 کارشناس فعالیت دارد، ضروری است ، برون داده ها فراتر از اینها باشد و باید کارهای خلاقانه تری برای ارائه داشته باشیم و از ظرفیت های تخصصی نیز باید جایگاه بالاتری کسب کرد.
وی بیان کرد: در این شرایط باید همکاران اقدامات فرهنگی و فنی دقیق تری انجام دهند تا بتوان آبی که در اختیار داریم متوازن تر و متعادل تر در بین شهروندان توزیع کنیم .
وی خاطرنشان کرد: شرکت آبفا به دلیل داشتن همکاران خوب ، دلسوز، متعهد و صمیمی در سال های اخیر و قبل از آن به عنوان یک شرکت موفق در کشور مطرح بود.
اسلامی ادامه اظهار امیدواری کرد که این موفقیت ها ادامه داشته باشد و روحیه کار و تلاش هم در ابعاد زندگی و هم در ابعاد کاری محقق شود .
استان یزد بر اساس سرشماری آبان ماه سال 1395،یک میلیون و 138هزار نفر جمعیت دارد که 85 درصد آن در 21 شهر دارای شهرداری و بقیه در روستاها و آبادی ها سکونت دارند.
مهمترین نیاز حیاتی مردم استان طرح انتقال آب برای مصرف شرب و بهداشت است و هم اکنون از 6 هزار و 733 منبع آبی استان یک هزار و 78 میلیون مترمکعب آب استحصال می‌شود که از این مقدار 833 میلیون مترمکعب مربوط به چاه‌ها، 163 میلیون مترمکعب از قنات و بقیه از چشمه‌ ها تامین می‌شود.
آب تجدید شونده منابع زیرزمینی استان 827 میلیون مترمکعب است ولی کسری مخزن حدود 300 میلیون مترمکعب است که به همین دلیل این امر هرسال موجب افت بیش از 50 سانتی‌ متر سطح آب‌های زیرزمینی یزد می‌شود.
آب استحصالی از منابع آب شیرین استان در سال 1387،سه هزار و 166 لیتر در ثانیه بود که این عدد در سال 1395 به 2 هزار و 631 لیتر در ثانیه کاهش یافت.
بخش دیگر تامین آب استان در کنار منابع زیرزمینی داخلی ، خط انتقال آب از کوهرنگ است که حدود 60درصد آب شرب استان در فصل سرما و 20 تا 30 درصد در تابستان را تامین می کند.
1968/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 روابط عمومی سرما شهرداری یزد آب موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی مرادی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، اظهار کرد: از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چراکه در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارد.

مرادی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده است، اضافه کرد: بیشترین آورد را در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما این سد دارای نیروگاه است و میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه است.

وی گفت: پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر، عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده است و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

کد خبر 750708

دیگر خبرها

  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد